Αναζήτηση
 
PLAY & LEARN ENGLISH 2-6

Play & Learn English

Ομάδα Α': Παιδιά 4-6 Ετών

Μέσα από το παιχνίδι με τις αισθήσεις, το τραγούδι, το χορό και την κίνηση, το παιχνίδι ρόλων, τη ζωγραφική, τις κατασκευές και το διάβασμα βιβλίων εμπλέκονται όλες οι αισθήσεις. Παιχνίδι και μάθηση γίνονται ένα και επέρχεται η φυσική εξοικείωση με τη γλώσσα. Παράλληλα ο τρόπος που γίνεται το μάθημα καθορίζεται με βάση τις ανάγκες των παιδιών. Μέσα από αυτή τη βιωματική και παιδοκεντρική προσέγγιση σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, το παιδί κοινωνικοποιείται, μαθαίνει να αγαπάει τη μάθηση και να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του.

Ομάδα Β': Γονείς με Παιδιά 2-3 Ετών

Ολιγομελής ομάδα αγγλικών για μικρούς μαζί με τους γονείς τους. Η ηλικία των δύο ετών είναι η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί την πρώτη του επαφή με μία ξένη γλώσσα. Σε αυτή την ηλικία το παιδί μαθαίνει φυσικά καθημερινές εκφράσεις μέσα από το παιχνίδι και το τραγούδι. Η ενεργή συμμετοχή του γονιού του στην ομάδα του παρέχει την ασφάλεια για να ανθίσει γλωσσικά. Ελάτε να παίξετε, να τραγουδήσετε, να κάνετε κατασκευές, μαζί με το παιδί σας στα αγγλικά!

 

Ομάδα Α': Παιδιά 4-6 Ετών Πέμπτη 17:00-18:00

Ομάδα Β': Γονείς με Παιδιά 2-3 Ετών Τρίτη 11:00-12:00

 

Οι ομάδες είναι ολιγομελής αποτελούμενες από 5 ως 6 παιδιά. Η διάρκεια των ομάδων είναι 9 μήνες. Εγγραφές γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στην ομάδα.